KIMCHI , sebzeleri fermente ederek üretilen, probiyotik laktik asit bakterileri (LAB) bulunduran geleneksel bir Kore yemeğidir.
İçindekiler:Çin lahana, turp, havuç,taze soğan, sarımsak,biber,zencefil,bal,balık sosu, tuz
* Deniz ürünlerine alerjisi olan dostlarımızın kullanımına uygun değildir.
N2 KIMCHI BILGI
N2 Kimchi strafor özel kalınlıkla kutuda ve yaz aylarında buz aküsü ile sizlere gönderimi olmaktadır.Kavanoz
kapaklarnda emniyet bantı yer almaktadır.
Ancak kargoda yaşanan sarsıntılar, oradan oraya atılmalara karşı
strafor son derece koruyucu olsa da;
1- Kavanoz Kapağından hafif suyu sızabilir size geldiğinde.
Ve koku olabilir.Koku oluşan gazdandır.Kavanozun kapağını açınca uçup
gidecektir.
Kavanozun dışını yıkayın ve kapağı açın gaz çıkışını sağlayın.(Lahana
turşusu gibi kokudur bu ve gaz çıkışıdır )
Bu sizi endişelendirmesin lütfen.
2-Kavanoz kapağı şişmiş olabilir.Yaşayan gıda olduğu için kapağa
böylesine baskı yapar ve bu durum normal reaksiyonudur.İçeride yaşam devam
ediyor.
Sebzedeki şekeri yiyen iyi bakteriler kavanoz içinde çoğalmaya devam
ediyor.
3-Kavanozun kapağını açtığınızda taşabilir.Fokur fokur fokurdayabilir
baloncuklar oluşturabilir.Bunlar yine N2 Kimchi’nin doğal reakslyonlarıdır.
Yaşayn gıdanın coşkusudur.Lütfen endişelenmeyin.
Kavanozun kapağını açmadan önce altına bir tabak yerleştirirseniz
taşma olursa önlem olur.Fokurdamalar ve baloncuklar iyi
bakterilerin reaksiyonlarıdır.
Böylesine yaşama çoşkusu taşıyan iyi bakterilerle dopdolu çok lezzetli N2
Kimchi’mizi çok seveceğinizi ve sizlere sağlığınıza iyi gelmesini diliyoruz.
Sevgiler.
N2 Life